5 septembrie 2010

si cand doare, doare

0

Dupa cum spuneam..aici inca imi scriu temerile...
Am facut 18 ani, am plans, am ras, am baut, am mers cu masina, am primit trandafiri rosii.
A, si mi-a trimis si Leo mesaj cu "iubitzel". Oare a uitat ca de 4 zile nu m-a mai sunat?! Oricum, nu el conteaza...

Ca sa fie tacamul complet de ziua mea... am aflat ca desi vrei sa vezi o persoana mai buna decat este cu adevarat pana la urma totul in jurul tau iti dovedeste ca te minti singura. Tu inchizi ochii, ii inchizi, iti imaginezi amintiri-iluzii pe care le construiesti din pofta de a te indragostii dar iti dai seama pana la urma ca nu sunt decat acele fantasme depre care tot am visat, vorbit, povestit. Pacat! Credeam ca circumstantele au fost de vina. S-a dovedit insa ca persoana a fost cea nepotrivita.

Nu conteaza. Pot sa pun punct si sa o iau de la capat. Si totusi ramane gustul ala atat de amar, pe care l-ai indulcit cu cateva cuvinte aruncate. Din pacate, din fericire, nu stiu inca... nu regret. Nu pot sa regret ceva din care am invatat sa fiu puternica.

Deja sunt prea romnatica, chiar si pentru gustul meu. Deja dau in chestii lacrimogene pentru mine si am plans prea mult aseara ca sa mai plang si acum. Nu de alta dar nu vreau sa elimin MetaXXXa prin lacrimi :d

Stii, uneori vorbele dor mai mult decat indiferenta. [Asta e pentru un EL apus, apatic din vest]

29 august 2010

si uite ca

0

S-a inchis o perioadadin viata mea. S-au scurs lacrimi, ore, frunze, zile, cuvinte, minute, paturi...ani.
De ce toate lucrurile frumoase au un final? Stiu, mai NE-originala de atat nu puteam fi... Dar m-am plictisit de puncte...puncte..., de iluzii, de viata roz, de zambete dureroase, de vin, de tequilla, de tot, de nimic si de orice.

Se apropie 18 ani si nu vreau. Nu vreau sa fiu singura, nu vreau nici sa fiu inconjurata de oameni care sa-mi zica "la multi ani" si sa nu le pese. Daca ar fi sa aleg unde sa-mi petrec ziua de nastere as alege marea. Nu Constanta! Doar marea. Cu o bere rece, cu un Kent lung si cu tenesii aia rupti cu siret roz. Da, da stiu. Nu m-am maturizat, am ramas copil, nu imi asum responsabilitati si inca dau vina pe timp si spatiu pentru tot ce mi se intampla.

Orice dezamagire trece; insa fiecare din ele lasa o urma. M-am schimbat. Mi-am infruntat salbiciunile si am invatat sa spun NU.

Am cunoscut oameni si locuri noi care imi vor aminti ca e de mii de ori mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat sa regreti ceva ce ai fi vrut sa faci. Regrete nu mai au loc in viata mea.

Si nu e totul bine cand se termina cu bine. Da, ce s-a intamplat in grecia ramane in Grecia dar cum procedezi cand fantasmele se urca cu tine in autocar so te urmaresc pana acasa? Ce faci cand stii ca sunt iluzii dar totusi nu poti sa le trimiti inapoi? Nu merge cafeaua fara lapte, fara zahar care m-a salvat de atatea ori pana acum. Nu merge nici Keith Urban. Nu merge nimic.

Nu-mi ramne decat sa incerc sa ma maturizez putin cate putin, sa nu ma mai atasez atat de repede de sufletul oamenilor, sa inteleg ca lumea se invarte in jurul meu si nu invers... M-am plictisit eu de vorbele astea palide de duh despre maturizare...

Acum inainte de 5 septembrie vreau sa-mi promit mie ca o sa am grija de sufletul meu, de ochii mei, de sperantele si de visurile mele, de mine, de zambetele mele. De azi inainte inima mea nu se mai vinde pe orice gluma buna, surasul nu se mai ofera gratis.

Ma gasiti pe http://lackadaisical-kido.blogspot.com/

Aici o sa-mi ascund temerile. Cat mai rar. Sper!

28 iulie 2010

Cand pui punct nu e virgula

0

Momentele placute ce au marcat toata clasa a XI a vor ramane impregnate pe piele, pe copertile caietelor, pe initialele scrise cu un pix furat de pe banca a 2 a de pe randul de la mijloc pe pachetul de Malboro Gold. Cum a zis si ea, nu exista "forever" dar cred ca exista "Best" si exista "Friends". Exista doar daca esti capabil sa observi lumea, sa vezi cum se schimba, sa accepti schimabrea si sa te modelezi pe tine insuti. Nu e adevarata vorba aia veche "Cine ma place, ma place pentru cine sunt..." Pentru a da sens cuvinetlor de mai sus trebuie sa stii cum sa te adaptezi. Cred din tot sufletul ca noi toate am reusit mai mult sau mai putin sa lasam de la noi, sa invatam sa ne cerem scuze, sa inchidem ochii la egoismul uneia, la individualitatea aletia, la oribilul simt vestimentar al alteia, am invatat sa apreciem grupul, Santa Fe-ul, Donna, tigarile luate la bucata si Whist-ul/ Tarnib-ul.

Eu vreau sa imi ranesc putin degetele si sa sufere putin tastatura. Vreau sa fie scrise aici cateva momente care nu se vor intoarce in veci, pe care nu le voi trai atat de intens cu nimeni si pe care le voi pretui indiferent cat de obositoare si dureroase vor deveni.

Imi aduc aminte in Santa Fe, dupa 8 Martie cand si-a cerut Greta scuze. Cand am plecat cu Andra noaptea in Mercur ca cica sunt reduceri si s-au suparat baietii pe noi. Cand am iesit cu Amalia si cu Greta la Vin, la un DRY si dupa desi era obosita si o durea stomacul a venit si Sonia si a trimis mesajul pe care inca il am cu "Va ador". Sau cum a reusit Andra sa supravietuiasca cu mine in saptamana de dinainte de Olimpiada la Istorie si mi-a trimis mesajul cu "Pitica mea Herodotica". Sau cand ne intindeam toate pe covor la Greta sa lucram pentru Proiectul la economie si ajungeam sa barfim tot ce misca. Sau cand am curatat piscina Gretei cu Amalia si a doua zi, de 1 Mai am facut baie in jacuzzi cu Sonia, Amalia si Greta. Sau la majoratul lui Miki unde pe cuvant ca noi am avut cele mai tari rochii... La tara la Zan, cu Andra in camera cand baietii erau la majorat..cand am vazut o parte din sufletul ei cum i se prelinge pe fata si stiu, chiar stiu ca i-am pus un mini-zambet inapoi unde ii e locul. Sau Nana si Gossip Girl. Sa stii ca noaptea pe BuBu inca il strig Hachi... Si Blondix, cu extensiile ei. Si Greta cu Report-ul ei pe care inca il am pastrat in jurnal. Si seara atunci in Cover cand trebuia sa ma imbatati pe mine... Si zambetele, lacrimile, bucuriile, nervii, fericirea pe care le-am impartit. Nimic nu o sa schimbe trecutul.

Nu stiu cum o sa fie la anul, nu stiu cum o sa fie fara pauzele in baie, fara sa fim noi, fara planurile cu absolvirea...

Oricum voi inca faceti parte din povestea mea iar atunci cand fiecare va fi pe drumul ei Skipe-ul va asteapta cu cafeaua si tigara de "buna dimineata". Oriunde, oricand.

Nu conteaza cine o sa vina, cine o sa plece, cine imi va sta alaturi la final...Voi veti fi cea mai buna parte a intregii perioade din liceu.

28 iunie 2010

0


Stii ca prietenia noastra nu are termen de garantie.
Va fi mereu mai mult decat un te iubesc, vor fi lacrimi si zambete, va fi bucurie si tristete dar stii ca sunt aici si stiu ca si tu esti. Mereu si intotdeauna.
La Multi Ani, copil cretin!

10 iunie 2010

Si cand doare, tac

0

S-a terminat si clasa a11a. Dupa o ultima tigara fumata pe banca din curtea scolii am plecat acasa. Ma simt singura dar nu trista. Trista as fi daca intr-adevar as fi singura. A, nu incerca sa intelegi...
Ma asteapta Cami, Alsia cu noua masina :d si vine si copilu`. Deci vara asta se anunta prea calduroasa si numai plictisitoare nu. Si trebuie sa-mi scriu eseul pentru facultate. Mi-am gasit si un subiect, prea dureros dar care o sa evidentieze excat ceea ce vreau eu.

Pacat de noptiile pierdute, de sticlele golite si de tigarile fumate. Nu-i nimic, nu sunt genul care sa se autocompatimeasca. Imi pare rau ca v-am dezamagit si ca v-am pierdur. Dar oare voi nu m-ati dezamagit pe mine cand m-ati lasat singura? Oare voi nu mi-ati gresit mie niciodata? Eu cand v-am lasat singure?

Astea sunt cu adevarat intrebarile verii si nu :"cu cine o sa stea D la vara?" [Cami stie :))]

2 iunie 2010

Si cand vreau, POT!

0

Citeam post-urile din lunile, anii trecuti...de fapt am citit tot blogul. Si am ras. Un ras ciudat dar nu prefacut.
Mi-am adus aminte de cei 3 ani de scoala si nu imi vine sa cred ca se termina si clasa a11a si ca vine vara si ca se apropie cei 18 ani si ca nu se mai termina si-urile...
Vreau sa imi pun pe repeat melodiile alea din mail. De ce de fiecare data cad eu prost? A, pentru ca sunt eu proasta, asta uitasem.
Si da, ma simt bine, nu va ramane semn. Multumesc pentru telefon, Greta!

Cum spunea odata Sonia...Daca lor nu le pasa, tie de ce iti pasa?
Sau cum imi zicea Tudor...Daca vrei sa slabesti nu mai inghiti toate kkturile pe care ti le fac unii.

A fost randul meu sa gresesc. A fost randul oricui sa vorbeasca, toti au tacut. Nu am vrut nici eu sa mai vorbesc, sa mai explic, sa imi para rau.

Tinem cuiva apararea, imploram ("pentru mine") ca sa fie bine iar cand rolurile s-au inversat s-a dovedit ca tot Sonia a avut dreptate. Momentan ma enerveaza ca are atat de multa dreptate si ca eu nu am invatat nimic de la ea, asa cum a invatat Amalia.

A, si de ce persoanele carora tu le acordai votul de incredere te lasa balta? De ce cele care se presupune ca nu te cunosc atat de bine au rabdare sa te asculte si sa iti dea pentru a mia oara sfaturi fara sa stie daca iti fac un bine sau nu. Dar m-am plictisit, m-am saturat ca mereu cuvintele lor sa se loveasca de zidul ala tampit de prostie voita. Ar fi trebuit sa risc eu pentru mine...

Nimeni nu a avut rabdare sa ma trezeasca la realitate. Nicio probleme ma trezesc eu, departe de tot, de TINE, de VOI, de foc, de prietenie, de aer inchis si de lacrimi pe telefon, de cosmote, de masina, de tot ce imi dadea asa-zisa putere sa zambesc. DE fapt zambeam ca sa nu plang si Sonia(da, iar Sonia) avea dreptate cand spunea ca am probleme graaaaave cu increderea si respectul. Si avea dreptate si cu cine mi le-a provocat.

Trebuie sa invat sa ma dewscurc cu neutralitatea.

A, increderea era la Bailesti, in camera din fata, atarnata pe canapeaua neagra. Ma astepta.
Inca nu imi se potriveste chestia cu increderea si respectul. Era bine cu oamenii in jurul meu. Asa..nu am decat haina asta veche si care ma strange. Si totusi daca o sa tin cura de la Tudor poate-poate o sa imi fie buna si totul va fi bine.

Pana data viitoare, cine-stie, poate o sa imi dedice si mie cineva melodia aia cu Lumea la picioare, pentru ca eu am incercat sa le pun prea multor persoane lumea la picioare dar picioarele lor nu au vrut lumea, s-au multumit cu mine.
M-am saturat de patul meu de acasa...inca mai am cei 300 de euro, poate plec putin!

20 aprilie 2010

Stay Still

0

Sa zicem ca "I`m back"

20 martie 2010

nu mai!

0

Te urasc cum vad cat de repede trece timpul si te pierd. Cand nu te intereseaza si nu vrei sa vezi ca m-am atasat de tine. Cand nu vezi cum imi tremura tot corpul cand te aud ca vorbesti de altele de fata cu mine. Cand ma incordez instantaneu daca ma tii in brate. Cand vrei sa ma pupi si nu stii de ce. Cand te las sa ma pupi, apoi uiti si cum ma cheama. Cand ma simt folosita dar si cand te folosesc eu.

Cand vad ca NU mai vrei si totusi, NU stiu de ce, inca nu poti sa iti tii manile departe de mine.


Eu:Stii, a inceput sa imi placa situatia asta.
Andra:Nu te obisnui prea tare
Eu: da, stiu ca o sa dureze pana apare alta


PS : Inca ma doare cand imi zici numele si cand nu tii minte pe cat sunt nascuta...

Nu inteleg de ce iti fac eu crizele. M-ai intrebat daca sunt sigura ca vreau sa ne despartim. Ti-am spus un mare nimic, m-am intors si am plecat. Chiar nu ma inteleg. Un lucuru cert este ca ma plictiseste pana si atentia pe care nu mi-o dai, pana si privirile alea pe care stiu ca nu ai cum sa nu mi le oferi. Ma plictisesti dar imi pare rau ca eu m-am desprtit de tine si ca tot eu as vrea sa fie ca la inceput... Dar cand e punct nu e virgula!

16 februarie 2010

a mea

0

BLONDIX, DENISA TE IUBESTEEEEE

14 februarie 2010

de cand te am

0

Niciodata nu am vazut cu ochi buni ziua de 14 februarie. Nu ca as fi vreo traditionalista convinsa sau ceva de genul asta. Doar ca niciodata nu a fost nimeni acolo sa ma tina de mana in ziua asta, sa imi zambeasca si sa stiu ca e al meu. Mereu a intervenit ceva sau cineva si culmea ajungeam singura. Imi scriam durerea cu lacrimi, imi luam berile si tigarile cu mine intr+o lume in care EL era acolo si ma tinea in brate.
Niciodata nu am avut cui sa ii iau cadou, pentru cine sa ma gandesc in ce sa ma imbrac, cui sa ii demonstrez ca sunt mai mult decat incantata sa imi petrec ziua de 14 cu el...

Pana anul asta.

E usor sa zambesc cand esti tu cu mine. E usor sa fiu eu cand stiu ca esti tu acolo in caz ca ceva nu merge bne. E usor sa fac crize cand stiu ca tu ma intelegi. Si e atat de usor sa ma indragostesc de tine.


Nu vreau sa ma plictisesc, nu vreau...dar ma cunosc...

P.S. Camiiiiiii stii ca denisa te iubeste muuult de tot!

3 februarie 2010

Iar si din nou!

0

In primul rand...nu am mai scris de 2 luni.
Nu am chef. Nici inspiratie. Nu sufar, nu ma bucur, nu rad. doar traiesc.
Mi-a disparut gustul pentru scris...A fost inlocuit cu cel pentru FANFIC-uri[Piticule, te iub pt asta]. Cred ca Draco a devenit subit simbolul fanteziilor mele cele mai ascunse.
El cu ochii verzi a disparut din peisaj, l-a inghitit marea cu tot cu amintiri. Ne mai sunam uneori, doar sa stim ca traim, ca mintim si ca inca ne detestam pentru ca ne-am consumat tot ce aveam mai bun in noi. E patetic de trist cum obisnuiam sa spun candva...Dar de cele mai multe ori e bine sa intorci capul, sa iti stergi lacrimile si sa cauti mai departe. Lumea nu se opreste in loc doar pentru ca "your first love" te inseala si isi gaseste refugiul in bratele alteia.

Acum am alte lucruri mai bune de facut. Gust viata cum nu am mai gustat-o niciodata. Da, lucrurile duse la extreme incep sa isi puna amprenta asupra ochilor mei care incet incet isi castiga nuanta de negru sters iar mainile incep sa oboseasca de atatea mangaieri irosite. Dar o sa am atat de mult timp sa ma gandesc la tot ce pierd si castig si iar pierd in perioada asta. Din nou am un EL cu ochi caprui care stie ca sunt nebuna si crede in mine. Da, m-am indragostit din nou doar ca nu vreau sa mai fie ceva de o vara. Vreau mult. Vreau sa iubesc din nou, sa am curaj sa ofer tot si sa primesc tot. e atat de simplu sa visezi cand ai oamenii potriviti langa tine.

Si stiu ca am fost o BITCH cu toti si toate si uite ca inca sunt aici langa mine, inca imi dau vise si palme si inca ma iubesc. Imi pare rau fetelor ca uneori sunt o scorpie si ca va stresesc cu "Da` totusi dupa cat timp pot sa ... " Stiti ca va iubesc pe toate!

Sa nu uit nici de prietenul prietenei mele care m-a ajutat cu Iub si care m-a invatat cum sa rulez hartia de 10 LEI :))
Si nici de Copilu` care nu s-a speriat cand a aflat...ei bine..stie el :))

Asadar, nu stiu inca unde o sa ajung daca merg pe calea asta dar nu vreau sa ma mai uit inapoi. M-am uitat de prea mult ori si nu am rezolvat NIMIC! Doar m-am pierdut pe mine.



Si daca ai fi aici, m-ai intelege?

12 noiembrie 2009

OMG

0

Vacanta. Somn. Cicolata. Niste lacrimi acolo. Filme. Eseuri. Citit.

Se pare ca acest virus al gripei porcine ma ocoleste. Dar nu si scumpa mea scoala. S-a inchis Bastilia. Woooaaa... Asta da veste. Nu stiu de ce ma duce cu gandul la Harry Potter 2 cand cu Camera secretelor. Chiar, trebuie sa recitesc cartile. De vreo 2 ani, mereu inainte de sarbatori le citesc. :))

In rest dragilor va doresc un sistem imunitar cel putin la fel de bun ca al meu.

8 noiembrie 2009

pentru tine

0

Ai fost numai bun de pus pe repeat. Loviturile tale nu le regret. Faptul ca te-ai semnat pe sufletul meu si pe trupul meu ti-a asigurat nemurirea. Nu imi place tomana. Ti-am zis ca tomana noi ne numaram mereu regretele.M-am agatat de tine pentru ca erai singurul capabil sa ma certi si sa ma ierti cand greseam. Asta pana cand....

Am fost atat de singuri impreuna. Si acum ca m-ai lasat singura nu ma simt. Ma intreb cum era mai bine. Pentru tine. Pentru a cata oara te pun pe tine pe primul loc?
Ti-am promis ca nu te caut. Vreau sa fac asta. Pentru tine.
Mereu va fi asa. Pentru tine.


Stii ca te voi iubi in mii de feluri! Sa spun din nou adio nu mai pot. Ti-am spus de doua ori.

Adio

0

C'est moi: Ce e mai bine,sa ai rani noi care te dor cumplit sau rani vechi care nu se mai vindeca ?

Poate ca ranile vechi ne ajuta sa evitam vechi greseli din trecut...Dar noi gresim, iar si iar..

Cami: eu aleg ranile noi
C'est moi: eu nu vreau de nici unele
C'est moi: de ce nu trec asa
C'est moi: simplu
C'est moi: un val pe nisip
C'est moi: imediat trece
C'est moi: si ramn urme
C'est moi: si soarele le face sa dispara
C'est moi: vreau si eu
Cami: nu ar mai fi viata completa fara ele
C'est moi: da...vreau un tip blond inalt :x
C'est moi: care sa ma faca sa urlu de durere
C'est moi: si dupa
C'est moi: sa indeparteze tot el durerea
C'est moi: si tot asa
C'est moi: sa nu mai fie unu` care te face sa suferi
Cami: ce romantic suna :x
C'est moi: si altu care te face sa uiti
C'est moi: de ce nu se poate sa faca acelasi baiat totul
C'est moi: sa suferi si sa uiti
C'est moi: atunci nu ar mai exista curve




Vreau ceva bun, mai bun decat mine, mai linistit, mai...mai...mai...
Vreau sa vina la mine fara trecutul lui .Cuvintele pe care le-a invatat vreau sa le uite. Sa uite ca a fost aici,in alte dormitoare si in alte locuri . Sa incepe cu mine de la capat.
Imi e atat de frica de nou. Mi se scurge tusul de la atatea lacrimi varsate pentru un trecut prea dureros de dulce. Nu vreau sa ma gandesc la alte buze, dar o fac. Nu vreau sa ma imaginez cu altvineva dar trebuie.
Ai aruncat tot ce am avut, ai scuipat si ai calcat in picioare. Si totusi cat de usor e sa distrugi trecutul si cat de greu e sa-l uiti... Si stii ca va fi greu. Si esti constient ca s-a terminat definitiv. Si probabil mai stii ca plang o data ce realizez ca tot ce scriu aici e adevarat.
Iti e frica de mine.
Te coplesesc.
Nu mai ai incredere in mine.
Nu ma iubesti.

Ce rost are?


[.]



Stiu decat ca a rams gustul amar. Cel mai amar de pana acum. Si pentru prima data in 4 ani de zile nu cred ca mai am ceva de spus...

Si asa s-a terminat totul.Ultima zi cand am l-am vazut a fost sambata.Buzele,ochii,mirosul,pielea si mainile lui au fost totul pentru mine.
Si asa va fi mereu...





6 noiembrie 2009

Imi e dor...

1

Imi e dor, intelegi?
Nu de vara, nu seri pierdute, nu de Sangele de Taur, nu de Kent, nu de muzica si nici macar de Bascov.

Imi e dor de Ea. Normal ca nu ma credeti. Aveti impresia ca eu mereu rad si zambesc ironic cand vorbiti voi de ea. Chiar nu va dati seama ca e acelasi zambet de aduceri aminte?

Se spune ca in prietenie nu mai ai cum sa o iei de la capat, sa incerci sa uiti si aiureli de genu` asta. Se mai spune iarasi ca oricum ramne un nod acolo care iti va aminti de greselile tale sau ale lor. Si asta asa e. Dar nu poti sa te minti ca un dobitoc ca nu conteaza, ca nu te doare, ca vai doamne a fost vina ta dar ca recunoscuta, vina a mai scazut etc. Nu are rost sa intorci capul cand o vezi pe coridor la scoala, sa traversezi cand o intalnesti pe strada. Si mai zici ca nu te simti vinovata de nimic...

Nu imi rusine sau teama sa recunosc ca m-a durut ca naiba sa vad cum a crezut pe toata lumea numai pe mine nu. Nu eram cele mai bune prietene, asa a motivat. Cum sa ii demonstrez ca nu am mintit-o, ca intr-adevar nu trebuia sa ii povestesc ce i-am povestit dar nu am mintit-o? Si dupa vin gandurile rele care imi urla ca nu are rost, ca daca nu m-a crezut a facut-o pentru ca nu avrut, nicidecum pentru ca nu stia ce inseamna "prezumtia de nevinovatie"...

Si acum ea ar rade, rasul ala al ei care iti incalzeste inima chiar si in zilele astea de inceput de noiembrie. Acum un an eram la demisol, la caldura, langa un calorifer si ne povesteam, eu de un EL vechi care imi manca visele, tu de EL-ul tau care iti hranea sperantele. Am distrus tot. Tot.
Dar nu asa cum crezi tu...Erai singura care putea sa urle, sa imi spune tot ce vroia, sa imi dea palme. In schimb am declarat amandoua un "Razboi Rece" prin indiferenta si cuvinte.

M-am plictisit sa tot mint ca nu imi pasa, ca nu ma mai gandesc la ce s-a intamplat, ca nu regret nimic. Imi pare atat de rau cand vad spranceana ridicata a fetelor sau cand zic ca nu "merita" atunci cand le zic ca imi e dor de ea. Ba a meritat.

Tu ai scris de prefacatorie, de minciuni. Nu ai rupt o secunda din timpul tau sa vezi daca eu chiar am facut tot ce mi-ati pus voi in spate. Si stii, chiar daca imi e dor nu pot sa inchid ochii.
Eu scriu despre toata impletirea asta atat de absurda de sentimente.

Cineva sustinea sus si tare ca nu ar renunta la o prietenie in favoarea unui baiat, nciodata. Ah, eu eram aia? Nu imi mai amintesc...
Si chiar nu imi pare rau pentru vara. Nu as schimba nimic. Nu au rost pareri de rau. Vroiam sa iti spun in felul meu ca imi e dor de tine si invitatia la kent inva e valabila. Stiu ca nu vei citi asta, stiu ca te-a durut poate de mii de ori mai mult decat pe mine si stiu ca ironia va fi de partea ta..

Trebuia sa scriu, sa imi las dorul aici. Vei rade, poate. Nu-i nimic... Am tinut la tine si chiar daca tu m-ai considerat doar o cunostiinta, pentru mine ai fost mult mai mult.
Nu prea vad sensul cuvintelor. dar daca ar fi sa rezum tot: imi e dor! si exista ghimpele ala de indoiala ca tie nu iti mai pasa...deloc.

1 noiembrie 2009

inca e tomana

1

In ultimul timp, toamna a inceput sa ma desompuna putin cate putin. Mi s-a facut dor de verde, de mare si de prune. Nu neaparat in ordinea asta.
Toata lumea vorbeste despre astenia de toamna, de firgul de afara si de frunzele ce cad a depresie. Au uitat toti de baluri, de culorile astea ce le poti vedea doar 2-3 luni pe an, de ploaia subtire ce iti zice "Buna Dimineata" cand te indrepti mohorat spre scoala...

Nu, nu imi place toamna. MA deprima, imi da stari de euforie ca mai apoi sa ma trezesc trista. Nu o inteleg si poate de asta mi se pare interesanta.

Nu am chef sa scriu cand e tomana. doar sa ascult muzic si sa fumez niste kent. Poate si o gura-doua de Nesscaffe...

...daca ar fi sa imi gasesc o sora geamana as alege o zi de toamna cu ploaie marunta, fluturi ruginiti unii crucificati pe pamantul rece, altii inca luptandu-se cu vantul taios.

P.S. Nu vreau ceva cald. Vreau doar ceva bun!

14 octombrie 2009

Octombrie...

1

Octombrie. Tomana. Si frig. E atat de frig afara, vantul are grija sa imprastie amintirea. Unele lucruri nu sunt facute pentru a dura la nesfarsit. Si toamna, ca de obicei, imi tot aminteste asta. Doar ca de data asta EL a incercat. Prea tarziu. Se pare ca nu a putut niciunul dintre noi sa treaca peste...


La scoala e liniste, e profa de romana, sunt fetele. Anul asta se anunta unul mult mai distractiv si mai plin de viata decat celalat. Si se pare ca aventurile se vor desfasura doar in incinta faimosului Colegiu Fratii Buzesti deoarece nea zamfirica a avut grija sa puna camere de luat vederi, sa ameninte portarii si implicit sa ne faca viata amara. Dar nu conteaza. Atata timp cat avem o cabina la baia de la 1 si o tigara acolo zambetul e asigurat pentru o intreaga zi.


Cu profa de romana nu ma mai complic. Acum stau cu Cezar in a2a banca. Nu de alta, dar asa pot sa o fac sa imi simta prezenta si sa devina irascibila. Pana acum e doar indiferenta. Dar hei! mai am apropae un an la dispozitie sa o enervez pe bune!


Baietii...Asta e un capitol foarte complicat. Imi e dor de niste ochi verzi, caprui si negrii. Si imi e dor de DreamBoy-ul meu de la Balgrad:x A, si ca de obicei tomana aduce si o iubire tarzie, mai mica cu un an. Sa speram ca va dura mai putin decat cea din primvara; altfel fetele ma omoara.


Vise. Nu mai sunt la magazin. Cel putin nu pentru buzunarul sufletului meu. Sunt prea scumpe. Se vand doar pe saruturi fugare, pe invidie, pe minciuni si pe prefacatorii. De data asta nu mai detin asa cev. Am doar cateva monede de prietenie si probabil o hartie, doua de iluzii. Si pana la urma oricum nu imi place sa visez toamna. Ce forma patetica de a ma consola...

Vanzatorul ala batrnel si cu ochelari in forma de semi-luna mi-a promis ca pana la iarna rezerva va fi complet iar visele se vor vinde pe colinde.



4 octombrie 2009

New in town

1

Am 17. M-am maturizat destul de mult pentru vara asta...

Aseara am stat cu Cami pana pe la ora 4 afara in ploaie cu pachetul de kent in buzunar si o bricheta cu luminita albastra. Si am realizat amandoua cat de mult ne-a schimbat vara...

Am invatat ca e mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat sa regreti ca nu ai avut curajul sa duci un lucru pana la capat.
Am invatat ca uneori e mai bine sa te desprinzi complet de trecut decat sa te gandesti la ce a fost si nu va mai fi.
Am pierdut prieteni dar am castigat altii.
Am invatat ca un prieten nu e niciodata doar al tau si pentru un echilibru trebuie sa inveti sa il imparti cu altii.
Se stie ca semintele verii sunt Nutline, berea verii eTimisoreana si tigarile Kent HD
Am realizat ca idilele de vara sunt predestinate esecului inca de la primul vant al lui Septembrie iar saruturile celor 15 Cavaleri vor ramane oricum in amintirea celei mai frumoase veri.
O sa-i inchin mii de rugaciuni geamului salvator si cheii pe care mama mereu o ascundea si noi intotdeauna o gaseam.
Varsta de 16 ani a fost traita la maxim!
Gatul meu e gatul meu. CLAR! [cine stie, cunoaste:>]
Bronzul din zilele de la Bascov va ramane lipit pe piele si nici fulgii reci nu-l va indeparta.
Pandele va fi mereu singurul cutzu care imi da labutza:x...Bine, si Gypsy:)
"Vine politia" imi va aminti de scandalul ala stupid dar si seara perfecta cu amanda. "Recunosc si regret fapta!" Si totusi, trebuia sa platim TOTI! >:P


De ce am simtit nevoia absurda sa imi amintesc? Pentru ca azi a plecat si Vutzul la facultate, pentru ca abia acum simt ca s-a dus vara, pentru ca despresia lu` Cami s-a transimis la mine si pentru ca aseara a fost dragut sa stau doar cu ea la un pahar de taina...

E bine ca a revenit viata de liceu. Cu profa de romana, cu polemici aberante, cu muzica si filme in timpul orei, cu un A fara Barcelona[:x], cu multe, multe, multe amintiri in curs de producere :))
P.S. Click pe titlu ;)

18 septembrie 2009

Prima da cand ...

1

Suna destul de interesant si amuzant. Imi era dor de un joc...

Prima data cand am inceput sa vorbesc am zi "Vreau" iar mama a fost tare dezamagita...

Prima data m-am indragostit asa, irimediabil si irevocabil a fost la gradinita iar pe tip il chema "Stefan"(de atunci am eu ceva cu numele asta...). Imi aduc aminte ca am cazut in fata lui si nu a avut amabilitatea sa ma ridice... Acum e prin Carol, nu mai stiu nimic de el.

Prima prietena "BFF" :)) o am dintotdeauna. Doar e vara'mea... Nu as putea sa traiesc fara ea.

Prima zi de scoala... Nu prea imi mai amintesc multe. Stiu doar ca m-am pus in prima banca si m-am speriat de freza invatatoarei. A, si purtam niste cizme ingrozitoare, de rockeritza :))

Prima zi de liceu a fost stupida. A aprut Piticu` in peisaj cu un hanorac mov dechis si mi-am zis ca "Pe asta sigur nu o sa o suport". Destinul si-a bagat coada si ea a ajuns prietena mea cea mai buna. :D

Prima tigara am fumat-o in clasa a 5a, in spatele salii de sport cu baietii. Ce bine a fost! Nu se mai pune ca la o saptamana m-am certat cu vreo doi si imediat m-au spus dirigintei...

Prima data cand am plans pentru un baiat tot intr-a 5a a fost. Era primul meu prieten. Nu o sa uit niciodata: Eu:Crista, iesi? si dupa ce a iesit din banca am inceput sa plang ca o disperata :)

Prima iubire:Daniel!
Primul sarut:clasa a7a, Daniel!

Prima data cand am mers cu masina a fost vara asta. Dragos credea ca stiu si eu sa schimb vitezele, sa apas acceleratia etc. Eu doar invarteam de volan. :)) Pana la urma m-a invata ce este si cu vitezele alea stupide. Cielo e o masina complicata, dar ma iubea, va spun eu :P


Au fost multe prime dati dar doar pe astea mi le-am amintit. Si sper sa mai fie destule... Pana la urma doar o viata avem si ce conteaza ce zic altii?! Hai sa fim ironici si sa zambim!

6 septembrie 2009

Am 17

1


Am 17. Si o zi. Ma simt batrana si fara vlaga. Visez riduri si rochii de gala. Miros doar parfum plat de mosc si ma infioara gandul ca va trebui sa renunt la parfumul meu de fructe salbatice. Stiu, sunt pesimista si patetica: ce om normal se poate simti batran la 17 ani?

-Aveam de gand sa zambesc mai mult, sa rad mai mult si sa iubesc mai mult!

-Ai zambit suficient cat sa ii faci pe altii sa zambeasca, ai ras atat de mult incat uneori cu totii credeam ca viata e roz si... ai iubit atat de mult incat a inceput sa doara.

-Si am baut votca sa imi incalzesc sufletul, m-am ametit din vin sa uit de EL iar berea mi-a fost aliata in lupta cu timpul.

-Ai uitat de ce 11 Cavaleri ce ti-au indepartat gustul amarui al LUI, de saruturile transpirate care au facut Iulie sa ia foc, de CIU-ul alb care pana la urma au dat o nota aparte verii...?

-Si de patul 2/2 si de tabara in care vroiam sa se aprinda becul la 3 noaptea ca sa ma bronzez.

-Ai trait totul asa cum trebuie, ai gustat din orice lucru si ai atins toate limitele... Te-ai bucurat de cei 16 ani in stilul tau, cu blugii lasati, cu adidasii "libarci" si cu unghiile negre. De ce crezi ca trebuie sa fie altfle acum?

-Poate e cazul sa cresc! Sa ma maturizez...

-Matura poti fi cand vrei. Doar nu esti proasta. Dar copil nebun si ciudat mai greu...

-De cand ma face pe mine un muc de tigara "ciudata"?

-De cand vorbesti tu cu tigarile si mangai scrumul!

12 august 2009

Si eu!

2



Uite ca ma primit si eu un premiu... Ma simt bine!
In alta ordine de idei, multumesc Andrule pentru el, dau un suc cand incepe scoala... Si tu dai un Kent :X

Asa..trebuie sa il dau mai departe la alti 10 blogomani dar cum nu sunt la calculatorul meu nu pot afisa link-urile lor. Promit un Edit cand ajung la Craiova, la casa mea, in camera mea mare cu tablouri infatisand femei dezbracate, in patul meu king size[vezi uratule?!:D], cu laptopul meu in brate... :X

Deci.....Premiul merge mai departe la .....

http://spinuldesertului.blogspot.com/ Delilah

http://dagnallexandra.blogspot.com/ Alexa

http://indiscutabil.blogspot.com/ Piticul meu

Bogdan

DiDi

Dream

Se reintoarce la Andreea http://vandvise.blogspot.com/

Vespisci



P.S. Vreau sa inceapa naiba scoala. Si sa NU inceapa facultatea... imi va fi probabil dor...

1 august 2009

AU GUST

0

Fiecare an se deosebeste de cel dinaintea lui prin miile de amintiri. Majoritatea amintirilor mele sunt prinse de adierea brizei de vara. Miros a soare si a mare, au gust verde-caprui si sunt moi precum o vata de zahar cumparata cu ultimii bani din tabara. Fiecare vara are parfumul sau specific de nu-ma-uita, fiecare sarut are gustul ei propriu, fiecare privire te face sa visezi. Vara mereu isi lasa amprenta asupra noastra:ne face sa vrem mai mult, sa ne distram, sa simtim ca doar o viata avem si trebuie sa ducem totul la extrem. Adrenalina, peripetii, aventura si multe alte cuvinte din campul lexical al distractiei iti dau viata peste cap, fara a-ti parea rau de vreo secunda irosita in mod absurd. Si ce este cel mai important: Vara este a ta, nu o imparti cu nimeni, iti permiti sa fi egoist si sa iti placa, poti sa iti oferi orice placere si sa nu iti para rau de nimic. O sa ai destul timp de regrete in toamna. Ultima luna din vara se simt la cote maxime, se deseneaza cu creioane viu colorate si se vrea a fi de neuitat. De azi saruturile AU GUST de un doi bine conturat cu nisip si mult, mult rosu...

Adio perfect

0

Un timp necunoscut si un loc abstract. Un EL obositor, avand pe piele impregnat mirosul de spirt vechi si o EA rece si o prea patetica actrita incercand sa isi ascunda lacrimile...

-Ma intreb daca te mai doare...-Te intrebi prost. Tu, mereu desteapta, nu stii raspunsul la intrebarea asta? Am uitat, iubita, am uitat tot!-Acum imi zici iubita? E cam tarziu, ce-i drept! Si ce bine ca ai uitat. Esti un actor prea bun ca sa nu te cred.-Nu are sens afirmatia ta, nu au sens lacrimile pe care incerci ca o proasta sa le ascunzi.

Si o plesneste!

-Nu mai plange, nu mai are rost. S-a consumat tot, nu intelegi?-Nu plang pentru tine, retardatule! Plang pentru noi, pentru doi-ul nostru, pentru amintirea noastra. Nu mai avem nimic, nimic!-Hai ia o tigare si taci. Obisnuiam sa te iubesc cand nu te auzeam vorbind. Cuvintele tale erau cosmaruri, de cele mai multe ori adevarate-Doar asa o sa mai am gustul tau in gura...-Tu, am impresia ca nu observi ca as vrea sa te tin in brate si dupa sa fug, cu parfumul tau prins de pielea mea...-JD-ul e mai bun, mai scump, mai ametitor-Dar nu mai visator... Copilo, imi e dor de visele tale...

Si il plesneste!

-Acum fraiere?! Acum iti e dor?!-Nu exista acum, nici macar atunci... E doar o despartire relativa.-Nu, de data asta e defintiva.-Si vinul si noptile si marea? Unde sunt? Le-ai uitat si pe ele? De ce? Ce s-a schimbat?-In afara faptului ca m-ai distrus de nenumarate ori, ce altceva s-ar mai fi putut schimba?-Inca esti a mea-A ta...-Pot sa te sarut inca o data? De adio, iubita!-Baiete esti prost iar eu nu sunt o curva p-un trotuar!-Poftim?!
EA pleca zambind intorcand totusi putin capul pentru un ultim raspuns:
-Asa e, tu nu asculti Vama Veche!

Inca exista amintiri verzi. Si cant te vad apar iar acei fluturasi pe care am crezut ca i-am omorat cu o luna in urma

Un meci, nu ca oricare altul

0

Sa zicem ca imi place fotbalul, ca sunt microbista, ca imi place sa merg la meciuri. si da, tin cu craiova dar uneori(mai des)ma uit la meciurile Stelei din Cupele Europene. Asa s-a intamplat si cand au avut meciul cu scotienii de la Motherwell. Surpriza a fost maxima. Au avut o echipa tanara, linistita in aparenta dar gata de atac la orice ocazie ivita. Onicas a fost jucatorul meu preferat de pe teren:Baiatul stie sa se bage, sa atace sa fure mingea si centreaza relativ bine. Nici Surdu nu a facut un meci urat. Pacat de penalty-ul ratat si cred ca a mai avut pe putin 2 ocazii de gol. Bineinteles ca Nicolita a fost vedeta care a stralucit in sfarsit. Trebuie sa precizam totusi ca adverasrii au fost parca scosi de pe bancile Scolii Nr5 acum 4-5 ani. Nu au avut nimic imprevizibil, nico sclipire, nimic. A fost un tip simpatic de 18-19 ani care mi-a atras atentia dar nimic special. De ce am ales sa scriu tocami despre meciul asta? Pentru ca pentru prima data de cand a inceput sa imi placa jocul Stelei si sa iubesc fotbalul in gerneral, vroiam ca meciul sa tina la nesfarsit, sa curga ocaziile si sa intre mingea aia in poarta de cat mai multe ori in avantajul nostru. Nici macar saruturile lui nu imi distrageau atentia...Iar asta e ceva! Da, sunt fata si da, poate nu vad jocul asa cum ar face-o un baiat dar cel eu una chiar am ramas placut impresionata de ce echipa are Bergodi. Si cred ca ar putea sa construiasca ceva frumos la Steaua, ceva ce ne-ar putea aminti de gloria de altadata...

19 iulie 2009

:x

1

Dupa 2 ani de zile te vad din nou. Abia astept sa iti ascult noile povesti, sa iti prind soaptele purtate de valuri, zambesc privindu-ti soarele inecat in cuvintele tale verzi-albastrui.
Si stiu ca si tie ti-a fost dor de mine, ca si tie ti-au lipsit lacrimile mele, ca si tu ai asteptat sa auzi noile mele visuri.
Vechea mea prietena, vin din nou la tine, astept sa ma imbratisezi cu aceeasi briza calda. Am nevoie de tine sa imi stergi lacrimile. Muza mea cu ochii verzi si cu gustul tau lipit pe piele a disparut... Dar hei! am o noua poveste, un nou suras si noi iluzii.
Asteapta-ma. Ma vei recunoaste dupa bataile inimii...